top of page

Kundalini kismama jóga

 Kismama jóga óráimon minden várandós anyukát szeretettel várok, függetlenül attól, hogy várandósága előtt jógázott-e már. És igen, nem kell már betöltött 12. hét! A te kezedben van a döntés, mikor csatlakozol a csoporthoz! Indokolatlan kivárni az első három hónapot abban az esetben, ha nincs jele bármi problémának, vagy nincs benned lelki akadály (biztonságban érzed magad és magzatod), bizonytalanság. A rendszeres mozgás, relaxáció, meditáció, tehát a kundalini jóga minden eleme (köztük a légzőgyakorlatok) intenzíven képes támogatni téged, és észrevétlenül készít fel a vajúdás, szülés minden motívumára! 


Miért jógázz várandóságod alatt?


 A gyermek személyiségének gyökere és tudatalattijának alapja az anya méhében alakul ki, azáltal, hogy érzi az anya lelkiállapotát, kapcsolatát a külvilággal, érzelmeit, melyeket továbbít a gyermeke számára. A szellemi és fizikai jóléte inspirálja és tanítja a gyermeket, hogy nyugodt, csendes, intelligens, önálló, kreatív személyiséggé fejlődjön ki.


 Yogi Bhajan – a kundalini jóga mestere - a tudatos várandóssághoz kapcsolódó jóga gyakorlatok, meditációk széles választékát hagyta ránk. Kundalini jóga tanításaival ösztönözi a kismamákat, hogy törődjenek önmaguk és magzatuk fizikai, mentális és spirituális fejlődésével, egészségével. Segít felkészíteni az anyaságra és elengedni a várandósság során kialakult félelmeket.


Kérlek olvasd el mit érdemes tudni a kundalini jógáról, hogy felkészülten tudj jönni az órára!

Minden héten szerdán 9-11-ig várlak kismama jógával.

Természetesen neked is jár az ajándék!

bottom of page