top of page

Ennek megfelelően egy letisztult, egyszerű, természethez közeli teret hoztunk létre, hogy ne vonhassa el semmi feleslegesen a figyelmünket belső igényeinkről, vágyainkról. Ahhoz, hogy ez működhessen, a minket látogatóknak tiszteletben kell tartaniuk egymást, valamint a hely szellemét, ezért pár szabályt kénytelenek voltunk meghozni:

  • Kérlek időben érkezz foglakozásainkra. Jóga előtt minimum 10 perccel, masszázs előtt 5 perccel, így nyugodtan tudsz öltözni, ráhangolódni az alkalomra.

  • A házban vendégpapucsok állnak a rendelkezésedre, így óvjuk a hely tisztaságát.

  • Jóga alkalmakhoz megtalálsz nálunk mindent, amire szükséged lehet: matrac, pléd, párna, ha szeretnél magad alá saját matracot, vagy törölközőt, természetesen hozhatsz. Az alkalom után én végzem a fertőtlenítést alkoholos-illóolajos permettel.

  • Kérlek jelezd, ha bármiféle orvosi problémád van, hogy jobban oda tudjak figyelni rád! Lázasan, akut gyulladás esetén nem javasolt sem a jóga, sem a shiatsu kezelés, kérlek mond le az alkalmat.

  • Mobiltelefonodat halkítsd le, esetleg hagyd az öltözőben, hogy ne tudjanak zavarni sem téged, sem a társaidat.

  • Kérlek illatmentesen érkezz minden alkalomra, hisz légzőgyakorlatokat is végzünk, többen is vagyunk, ne zavarjuk egymást. Masszázs esetében is kellemetlen. Köszönöm!

  • Az alkalmakra bejelentkezés szükséges, ha valami miatt mégsem tudsz eljönni, kérlek jelezd, hogy más részt vehessen. Az alkalmakat minimum 24 órával a kezdés előtt kell lemondani, vagy felszámításra kerülnek.

 

A Csend Kapujában észre vehetsz még valamit… a felújítás során mindent magunk végeztünk el, környezettudatos megoldásokkal. Így kerültek használt import ablakok, bútorok a helyükre, újítottunk fel minden négyzetcentimétert, korszerűsítettük a villanyhálózatot, stb… Emellett pedig egész családi-, baráti gárda vett részt a belső tér szépítésében, legyen szó a szeretettel készített párnákról, shiatsu felszerelésekről, vagy lámpabúrákról. Reméljük, hogy belépésedkor ezek mind pozitívan hatnak Rád, és megtalálod azt, amiért hozzánk jöttél!

A Csend Kapuját az a szándék hívta elő, hogy a mai rohanó világban legyen egy megálló, egy biztos és elérhető pont annak, aki már érzi, hogy a változáshoz saját magának kell tennie. Itt a jóga, shiatsu, beszélgetések segítségével felfedezheted önmagadban azt az erőt, amivel ki tudsz állni magadért, gyakran a társadalmi nyomás-, trendek túlzó, vagy éppenséggel esztelen követeléseivel szemben.

bottom of page