top of page

Három gyermekes édesanya, feleség vagyok.

 Biológusként végeztem, fiatalon a kérdéseimre választ a fizikai testben kerestem, ez indított erre a pályára. Akkoriban a tanulmányaim során felhalmozódott stressz kezelésére rendszeresen jártam a természetbe futni.  Sajnos az ízületeim nem bírták a fokozódó terhelést, és a kialakult mozgásigényemet új mederbe kellett terelni. Így akadtam rá a kundalini jógára, ami szerelem volt első látásra. Rögtön tudtam, megtaláltam, amit olyan sok éve kerestem: módszert az elme lecsendesítésére, a mindennapi stressz levezetésére, és általa a mélyebb kapcsolódást önmagammal.

 Édesanyává válva ez a kapcsolatom tovább erősödött, elvégeztem a kundalini jóga oktatói kurzust, és innentől már tudatosan egy új ösvényre léptem rá, elkezdtem shiatsu tanulmányaimat, hogy érintés által is tudjak segíteni az embereknek.

 Harmadik gyermekem megszületése után teljes természetességgel jött az a belső igényem, hogy segíteni tudjak várandós anyáknak a jóga és a shiatsu eszközein túl dúlaként is. Ennek érdekében elvégeztem a MODULE dúla képzését, valamint a gyermekágyi segítő- és szoptatási segítő képzést is.

 Férjem, és családom rendíthetetlen és odaadó támogatásának és munkájának köszönhetően most megérkeztem a Csend Kapujába. Mindenkit nyitott szívvel várok ide, arra a helyre ahová társadalmunk zaja, nyomasztó elvárásai, követelményei nem szivároghatnak be, ahol teljes békesség, és elfogadás vár rá.

Gyenes Andrea, kundalini jóga, Szeged, shiatsu, masszázs, masszőr, jóga oktató, kismama jóga, baba-mama jóga, jóga stúdió
bottom of page